Modele de pantofi pentru barbati

Pantofii sport au devenit, alături de tricouri, uniforma standard a ţinutelor Casual. Pielea naturală sau pielea ecologică e resursa de bază pentru fabricarea Lor, iar Textura, fără a face rabat de la calitate, trebuie să fie durabilă şi neprétţioasă, specifică look-urilor Casual. În privinţa culorilor, pantofii sport, de neînlocuit în ţinutele Casual şi sport casual, sunt, de regulă, disponibili în tonuri neutre. Culorile neutre sunt oarecum impropriu catalogate ca fiind culorile fără culoare. În fapt, culorile neutre se definesc prin faptul că pot fi combinate cu ELE însele şi cu toate celelalte Culori. Cele mai frecvente NUANŢE de pantofi sport pentru un look Casual sunt Negru, Bej, GRI, bleu marine, NUANŢE de brun şi maronuri, grej, Navy, Camel şi olive. Materialele de bază folosite în ţinute Casual sunt denimul, bumbacul, poliesterul, lâna şi flanelul. Aşadar, Principalele articole vestimentare cu care pantofii Casual intră uzual în combinaţie sunt jeansi şi tricouri, treninguri şi Pantaloni largi. Într-o ţinută smart casual, alături de pantofii sport favoriţi, se pot adăuga tricouri Polo, pulovere, Pantaloni chinois sau jachete, blazere şi blugi accesorizaţi cu o curea. Într-un look chic Casual se comprennent cămăşi cambrate sau cu MODELE tartan şi cardiganuri.

Pentru o tentă business casual, se pot ASOCIA cămăşi şi Pantaloni DIN Tweed la blazere sau cardiganuri cu Guler Şal, iar pantofii sport pot fi înlocuiţi cu mocasini eleganţi ori cu anumite modele de pantofi Derby sau Oxford. Integrarea pantofilor sport în ţinute Smart Casual sau chic décontracté ţine în mod Special de restul outfitului, de designul cusăturilor pantofului şi de inserţia de tonuri cromatice PE căpută, PE laterale sau chiar PE partea DIN série a călcâiului, Care, graţie decupajului spécifique pantofilor sport, e sensibil mai Înalt şi IESE vizibil în evidenţă. Pantofi Barbatesti Silvestre Negru cu Print colorat JulianShoes realizeaza, in atelierul din Bucuresti, Ghete si pantofi Barbati, MODELE Casual si ocazional sport. Realizam si modele de incaltaminte eleganta, pentru ocazii speciale. Pantofii barbatesti sunt fera Manual, DIN piele de CEA mai buna calitate. Talpa este Durabila si flexibila, care nu oboseste piciorul si este foarte comoda la mers. Pantofii sunt articolul de încălţăminte pentru bărbaţi ce reprezintă Fidel şi reperul de eleganţă al ţinutei lui. Modelele Oxford, Cu ochiuri de şireturi adéquat şi carâmbi inseraţi în modèle prin cusături sunt prévenant superioare în Materie de eleganţă modelelor Derby, Cu carâmbi suprapuşi, detaşaţi, puternic concuraţi de modelele Monk, Cu catarame şi vârfuri preferabil ascuţite, consideraţi o opţiune extrem de inspirată în stilul Office. Pantofii Casual taiate o catégorie de Piese vestimentare caracteristice ţinutelor cu acelaşi nume, Dar şi ţinutelor dérivé DIN acestea: sport casual, smart casual, business casual, chic Casual.

Pantofii sport sunt modelul Tipic Care reprezintă această catégorie, alături de mocasini, Dar, pentru a da nuanţă sau substanţă unor outfituri casual, în ţinute de acest Astuce pot fi intégrer, Cu tact şi rafale, inclusiv modelele Derby sau chiar Oxford.