Modele flokesh per djem 2018

Blogerja Kreative, Asksash, ka pasur – As më Pak e As më shumë – se Afro 15 milionë shikime të ideve imagjinatave të SAJ për 10 frizura të lehta dhe të shpejta për flokë të gjatë dhe gjysmë të gjatë. Në prerjet e shkurtra, floku i qethur ose i rruajtur i përshatatet atyre që NUK preferonë të kalojnë shumë kohë me kujdesin ndaj flokëve të Tyre. TIPA Pak a shumë alla Justin Timberlake. Tendencat e kësaj prerjeje kërkojnë një qethje Mjaft të kuruar e të pastër, me Linja të mprehta. PRA, Kjo prerje duhet bërë shumë shpesh e me saktësi të Madhe. Në këtë Video meshkujt Mund të gjejnë 10 IDE si të prenë flokët e Tyre me Stil. Frizurat janě të shumtën e herëve ose të krehura lart ose të shprishura nga zylyfet Deri te Maja e kokës, varësisht nga tipi i flokëve që i keni, transmeton telegrafi. Frizurat aktuale mashkullore për këtë saison janě kryesisht të rruara me Linja Anash dhe me flokë të gjatë. Nëse Doni flokë të gjatë, të drejtë APO me onde, APO Fare të shkurtër duhet të mbani parasysh se: Duke u mbështetur në këshillat e frizerëve të meshkujve, Kur është Fjala për kujdesin e meshkujve, NUK do të duhej të jetë shumë vështirë të bartni stilin që Ju është propozuar . Në një prerje të çrregullt, Luani me pjesën e flokut përpara. Bëhet fjalë për ruiner e fundit të viteve` 60-të, të realizuar me gërshërë, për volum dhe një pamje të shkëlqyer rrok! Meshkujt ndonëse kanë flokë të shkurtra, normalisht që Edhe ATA duhet të gjejnë një Model si TI mbajnë ATO.

Për meshkujt që i kan flokët kaçurrela, STILI i flokëve më në modë është ai i flokëve të shkurtër, me anët e rruajtura dhe baluken që BIE MBI ball. Edhe një gjatësi mesatare do të Ishte bukur, nëse kujdeseni me Produkte të ndryshme për stilim. Të dashur meshkuj, a u bëtë gati për prerje Tani? Në tendencën verë 2017 të prerjeve të shkurtra për meshkuj përmendim flokët më gjatësi më të Madhe në majën e kokës dhe e më të shkurtër në anën e prapme dhe zonën anësore. Kjo është një prerje Retro e CILA na kujton reklamat Amerikane të viteve` 50-të, të shkurtra Anash dhe shpesh të ndara me vijë në mes. Nëse akoma NUK keni gjetur stilin tuaj të përsosur APO dëshironi të provoni diçka të re dhe të freskoni dukjen, për Ju Kemi kërkuar trendët më të Rinj të frizurave për sezonin e ardhshëm. Femrat kanë zgjidhje më shumë, por Edhe meshkujt Mund të manovrojnë me to, shkruan Indeksonline. Cilat janě tendencat e prerjes së flokëve për meshkuj këtë verë? Ndër Modelet me cool që Kemi parë në pasarelat e kryeqyteteve të modës përmendim rikthimin e flokut të gjatë, flokët me gjatësi të mesme, por Edhe balukja e çrregullt është Mjaft në modë. Mjafton të zgjidhni até Model që i përshtatet më mirë portretit dhe Stilit tuaj. Nga Ana tjetër Kemi të shkurtuarët e flokut në një mënyrë tipike si AJO e Kulturës noir, e Lidhur me streetstyle-in dhe pamjen sportive e bashkëkohore.

Një prerje PA sfumaturë por me Linja të pastra për fytyrën tuaj. Me ndonjërën nga këto frizura NUK keni se si të Gaboni. Por, jemi të Sigurt që Edhe Ju vetë do të keni shumë IDE të Reja Kur t`i shikoni propozimet e SAJ… Përparësia e flokëve të gjatë është për shkak që lehtë Mund t`i bëjmë më shumë frizura dhe çdo ditë të ndryshojmë pamjen tonë, transmeton telegrafi. Nëse keni një Tip më të egër, atëherë lërëni pjesën e sipërme Pak më të gjatë dhe pjeët Anash e mbrapa Fare të shkurtër. Një baluke e hedhur në mënyrë të çrregullt do t`Ju shtonte volumin. Moi Pak xhel, Mund ta kaloni baluken PRAPA. Ne të dukeni shkëlqyeshëm! Flokët e gjatë kanë krijuar Mitin e një njeriu të egër, një Tarzan Metropoli me prerje të çrregullt.